torsdag 2 juni 2011

Slut i rutan.

De senaste dagarna har varit galet intensiva. Till slut blev det alltså dags för den där dagen som jag haft blandade känslor inför av så många olika anledningar.
Dagen D. The big Modevisning.
Det har varit en hel massa planerande, vi har övat, sytt som dårar och fixat och donat med allt det praktiska för att få ordning på vår modevisning, slutredovisningen av det här året helt enkelt.

Och visst blev det en fantastiskt roligt kväll, även om jag var nervös som sjutton för att behöva kliva fram och tillbaka på den där catwalken. Det gick bra, folk uppskattade det, ingen snubblade och vi hade så roligt!
Allas föräldrar var här, och efter showen samlades vi och drack bubbel tillsammans.
Och det är väl ungefär här någonstans som de där blandade känslorna kommer in. För samtidigt som vi peppat så länge för den här modevisningen och kände oss glada över att få en trevligt avslut på den här kursen så var det just det, det blev så tydligt att det var just ett avslut, att det bara är en ynka liten vecka kvar på kanske det mest fantastiska året i mitt liv.
Det kommer bli slitsamt att lämna Mordor, även nya äventyr väntar. Helst av allt skulle jag ville stoppa ner hela klassen i en liten väska, och plocka upp dom när det behövs.

So long/ en ganska melankolisk Matilda

1 kommentar:

  1. så himla bra att du känner dig lite vemodig inför att sluta, för då har du verkligen haft ett bra år - och det är du SÅ VÄRD!

    SvaraRadera